Nu in de aanbieding!

Wynn’s Aircomatic III : bestrijdt stank met ozon en ultrageluid

Met Wynn’s Aircomatic III wordt een oplossing geboden voor veel voorkomende problemen van slechte geuren in de auto.Waarom stinkt een aircoverdamper?
Als de auto op de plaats van bestemming is, gaan airco en ventilatie uit. Condens slaat neer op de verdamper. Voeg daar vetaanslag, stof en vuil aan toe en zie daar, een ideale broedplaats voor bacteriën. Die gaan enthousiast aan de slag. Ze vermenigvuldigen zich in hoog tempo en ze produceren stoffen die stank, maar ook verkoudheid, tranende ogen en geïrriteerde luchtwegen veroorzaken.
 
Ultrasoon vernevelen
De Aircomatic III is een apparaat dat je in het auto-interieur zet en dat dan een reiniger verspreidt, die met dichte recirculatieklep langs de verdamper en ventilatieleidingen stroomt. Het apparaat beschikt over een ultrasone trilplaat. Die vernevelt het reinigingsmiddel tot hele fijne druppeltjes, tot maar 4 μ groot. Die druppeltjes reinigen de verdamper zonder dat je iets hoeft te demonteren.
 
Ozon neutraliseert
Hiermee zijn verdamper en luchtleidingen bevrijd van bacteriën. Maar ondertussen zit het auto-interieur nog vol met stankbronnen van niet bacteriële herkomst. Denk aan tabaksrook, haren, huidschilfers en geur van mens en huisdier, voedselresten, vervuiling uit de buitenlucht en ander onfris materiaal. De Aircomatic III bestrijdt die viezigheid met ozon. Ozon is een sterke oxidant, die reageert met de vervuilende stoffen waardoor de stank neutraliseert.

Wynn’s Aircomatic III nu voor:  € 22,50 (incl. BTW).

Afspraak maken

Bel 0575-442089 of vul het formulier in.